Praktijksessie JCC-Personeelsplanning

In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus hebben we besloten om de praktijksessie JCC-Personeelsplanning op woensdag 25 maart a.s. te annuleren. We hebben overwogen om deze fysieke bijeenkomst te vervangen door een online sessie. Echter, vanwege de verschillende sprekers is dit moeilijk te realiseren.

Uiteraard streven we ernaar om de sessie alsnog door te laten gaan op een later moment. Zodra hier meer informatie over bekend is, nemen we contact met u op.

Wij hopen dat u begrip heeft voor de situatie,

Is het maken van de personeelsplanning bij uw gemeente een puzzel? Herkenbaar! Veel gemeenten maken de personeelsplanning in Excel en dat is vaak een tijdrovende klus.
Daarom zijn meer dan 60 gemeenten overgestapt naar JCC-Personeelsplanning. Bent u benieuwd naar de voordelen van JCC-Personeelsplanning en de praktijkervaringen? Kom dan naar de praktijksessie JCC-Personeelsplanning op locatie van de gemeente Utrechtse Heuvelrug in Doorn op 25 maart a.s.

De gemeente Utrechtse Heuvelrug over JCC-Personeelsplanning
De gemeente Utrechtse Heuvelrug werkt inmiddels 6 jaar met JCC-Personeelsplanning. Mariska Kortekaas, teamleider Publiek bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug, vertelt u graag over de ervaringen en resultaten tot nu toe.

Tijd Omschrijving activiteit
09.30 – 10.00 uur Ontvangst met koffie en thee
10.00 – 10.15 uur Welkom (door JCC Software, 15 min)
10.15 – 10.45 uur Presentatie gemeente Utrechtse Heuvelrug
10.45 – 11.15 uur Personeelsplanning voor het KCC
11.15 – 11.30 uur Korte pauze
11.30 – 12.45 uur Demonstratie van JCC-Personeelsplanning
12.45 uur Lunch

Deelname is kosteloos.