JCC-PERSONEELSPLANNING

Hoe ervaart u het maken van een personeelsplanning?
Het maken van de personeelsplanning kan een behoorlijke puzzel zijn. JCC-Personeelsplanning helpt u bij het oplossen van deze puzzel. Het resultaat: een planning die rekening houdt met de verschillende werkzaamheden, werktijden en wensen van uw medewerkers.

 

<-- Dit is John!

John is personeelsplanner bij een gemeente. Het maken van de personeelsplanning kostte hem steeds meer tijd. John vond de oplossing in JCC-Personeelsplanning. Benieuwd naar zijn ervaring? John vertelt het u graag in deze animatie.

Een applicatie die met u meedenkt!

JCC-Personeelsplanning denkt met u mee. Dreigt er iets mis te gaan in de bezetting door bijvoorbeeld ziekte? Dan ontvangt u automatisch een signaal en een voorstel om dit op te lossen. Bij een verlofaanvraag brengt de applicatie de eventuele knelpunten in kaart. Op deze manier kunt u een verlofvraag snel goed- of afkeuren.

Het online werknemersportaal: altijd up-to-date

Medewerkers krijgen altijd en overal toegang tot het online werknemersportaal. Via het portaal kunnen ze de actuele planning en verlofaanvragen inzien. Verder kunnen ze via het portaal eenvoudig verlof aanvragen.

Onderling werkruilen

Optioneel is de module werkruilen. Via deze module kunnen medewerkers onderling werkzaamheden ruilen. Zij bieden werkzaamheden aan waar collega’s zich vervolgens op kunnen inschrijven. Zijn de medewerkers er onderling uit? Dan wordt het voorstel voorgelegd aan de planner ter goed- of afkeuring.

Module: Verlof uitgebreid

Met de module “Verlof uitgebreid” is het o.a. mogelijk dat medewerkers online, via het webportaal,  een verlofaanvraag indienen. De planner krijgt hiervan een melding en heeft de mogelijkheid om vanuit de applicatie de aanvraag goed te keuren of af te keuren. Via het webportaal en via e-mail blijft de medewerker op de hoogte van de status van de betreffende verlofaanvraag. Speciaal voor de vakantieperiodes is er een handige vakantieplanner. Deze verzamelt automatisch de verlofaanvragen en brengt eventuele knelpunten in beeld. Aan de hand van een duidelijk overzicht kunt u deze knelpunten snel oplossen. Nadat u de vakantieplanning accordeert, wordt het verlof bij alle medewerkers direct in het rooster verwerkt.

Koppeling met JCC-Afspraken

De koppeling met ons afsprakensysteem JCC-Afspraken maakt
het mogelijk om uw personeelsplanning en
bezoekersstroom volledig op elkaar af te stemmen.

JCC-AFSPRAKEN

Koppeling met Exchange (Groupware)

De koppeling met Groupware maakt het voor Exchange mogelijk om de planning te publiceren in de persoonlijke agenda’s van uw medewerkers.

Aan zowel het gepubliceerde werk als het verlof kan de status “bezet” of de status “vrij” meegegeven worden.

Met de status “vrij” hebben de medewerkers de planning inzichtelijk, maar kunnen ze nog wel andere afspraken vastleggen.

De gemeente Hardenberg aan het woord!

Wat het werken met JCC-Personeelsplanning u als gemeente kan opleveren?

De gemeente Hardenberg werkt al sinds 2011 met JCC-Personeelsplanning. Ze hebben dus flink wat praktijk ervaring. Jaap Dam en Luuk Espeldoorn werken dagelijks met JCC-Personeelsplanning en delen in deze video hun ervaring.

Wilt u meer informatie over JCC-Personeelsplanning?

Lees hier de voorwaarden.

Referenties

Meer producten van JCC Software

JCC-KLANTGELEIDING

Hoe zorgt u ervoor dat een bezoek aan uw gemeentehuis…

Lees MEER

JCC-AFSPRAKEN

Afspraken, reserveren en bezoekersregistratie in één applicatie. Met JCC-Afspraken heeft…

Lees MEER

JCC-BETALEN

Een snel, eenvoudig en vooral veilig betaalsysteem voor uw gemeente.…

Lees MEER

TJOONER BEELDSCHERMCOMMUNICATIE

Maakt u optimaal gebruik van de beeldschermen in het gemeentehuis?…

Lees MEER

Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op.