OPLOSSINGEN

Samen met onze klanten hebben we 5 standaard oplossingen ontwikkeld die stuk voor stuk volledig op de vraag uit de markt afgestemd zijn. Door ze te combineren, ontstaan er talloze nieuwe mogelijkheden voor de gemeenten om hun dienstverlening nog verder te optimaliseren.

JCC-Klantgeleiding

Gemeenten hebben te maken met veel verschillende bezoekersstromen. Van bezoekers voor het KCC tot leveranciers en zakelijke relaties. JCC-Klantgeleiding begeleidt elke bezoeker van A tot Z, brengt inzicht in de verschillende bezoekersstromen en registreert alles in één centraal systeem. Hoe we dit doen?

Lees meer

JCC-Afspraken

Met JCC-Afspraken heeft u altijd grip op uw bezoekersstroom; of u nu gedeeltelijk of volledig op afspraak werkt, voor één afdeling of gemeentebreed. Bovendien kunt u JCC-Afspraken intern inzetten. Plan vergaderingen met collega’s of externe partijen, koppel automatisch een geschikte ruimte en selecteer uw benodigdheden.

Zo heeft u altijd de juiste mensen op de juiste plek!

Lees meer

JCC-Personeelsplanning

Het maken van de personeelsplanning kan een behoorlijke puzzel zijn. JCC- Personeelsplanning helpt u bij het oplossen van deze puzzel. Het resultaat: een planning die rekening houdt met de verschillende werkzaamheden, werktijden en wensen van uw medewerkers.

Lees meer

JCC-Betalen

JCC-Betalen is inzetbaar voor meerdere afdelingen en alle betalingen worden verwerkt in één centraal systeem. Of het nu gaat om een pinbetaling bij het KCC of een contante betaling bij het zwembad.

Lees meer

TJOONER

Er zijn altijd momenten dat mensen even stilstaan of moeten wachten; wachten op de afspraak of om geholpen te worden aan de balie, tijdens een pauze of voorafgaand aan een vergadering. Elke situatie is een unieke kans om deze mensen te bereiken. Met TJOONER, onze oplossing voor beeldschermcommunicatie, communiceert u op het juiste moment met uw doelgroep.

Lees meer

Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op.