Vacature Accountmanager

03/01/2019
Wie zijn wij en waar kom je te werken?
Je komt te werken bij het leukste en gezelligste softwarebedrijf van Nederland! Ja, dat zeggen ze allemaal. Maar het is echt zo! Je maakt straks deel uit van een resultaatgericht team bestaande uit 35 nuchtere Tukkers met een vleugje humor en 5 gezellige Limburgers. We hebben een vestiging in Oldenzaal en een vestiging in Sittard. Naast het serieuze werk is er ook ruimte voor ontspanning. Zo hebben we de 3D borrel (3e donderdag van de maand borrel) waar we samen onze successen vieren. Oja, er is altijd lekkere verse bonenkoffie in huis!

Wat doen we?
We helpen circa 350 gemeenten in Nederland en België om hun dienstverlening te verbeteren. Dit doen we met 5 krachtige softwareoplossingen op het gebied van: klantgeleiding, werken op afspraak, personeelsplanning, betalen en beeldschermcommunicatie.
 
Wat doe je als accountmanager?
Als accountmanager beheers je het gehele verkooptraject van A tot Z en zorg je voor winnende offertes. Door het geven van productpresentaties aan klanten en prospects, verkoop je de soft- en bijpassende hardware. Daarnaast ontwikkel je plannen die een bijdrage leveren aan het realiseren van groei in marktaandeel en omzet. Je voelt hierbij perfect aan hoe en waarmee je onze klanten het beste van dienst kan zijn.

Ook na de implementatie houd je de voortgang en klanttevredenheid in de gaten en ontwikkel je een langdurige winstgevende relatie. Uiteraard adviseer je klanten ook over belangrijke zaken die niet direct met de verkoop van het product te maken hebben. Kortom, je wilt altijd de band met de klant verbeteren en stelt daarbij de belangen van en ontwikkelingen bij de klant centraal. Verder volg je continu de actuele ontwikkelingen in de markt en breid je je netwerk uit. Je bezoekt hiervoor klanten, leest vakliteratuur en neemt deel aan beurzen en congressen.

Wat verwachten we concreet van jou?
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in midden Nederland;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent creatief, energiek en toont initiatief;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je hebt uitstekende sociale, communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Je werkt accuraat en hebt oog voor details;
  • Een pré: je hebt kennis van de overheidsmarkt en in het presenteren en verkopen van softwareoplossingen.
Wat bieden we jou?
Om de functie goed uit te kunnen oefenen krijg je een auto en telefoon van de zaak. Daarnaast ontvang je een prima salaris en 25 vakantiedagen op jaarbasis.
 
Enthousiast?
Wacht niet langer en solliciteer! Hoe je dat doet, laten we aan jou over. Stuur je sollicitatie naar hr@conxillium.com.


Copyright 2017 © JCC Software B.V. Disclaimer