Eindejaarsactie modulen en koppelingen

15/11/2017
Eindejaarsactie: 25% korting op diverse modulen en koppelingen

Zoals u weet bestaat JCC Software dit jaar 25 jaar. Om ons jubileumjaar feestelijk af te sluiten krijgt u t/m 31 december 2017 25% korting bij aanschaf van de onderstaande koppelingen/modulen van JCC-Afspraken en JCC-Personeelsplanning:

JCC-Afspraken: Koppeling met Outlook (25% korting t/m 31 december 2017)                                        
De koppeling met Outlook zorgt ervoor dat, indien u een medewerker aan een afspraak ''koppelt'', automatisch de beschikbaarheid van de betreffende medewerker(s) wordt gecontroleerd in de persoonlijke agenda('s). Hierbij kunt u JCC-Afspraken naar het geschikte moment laten zoeken. Indien de afspraak is geregistreerd in JCC-Afspraken wordt ook automatisch de persoonlijke Outlook agenda van de medewerker(s) bijgewerkt. Per product is aan de beheerkant van JCC-Afspraken instelbaar of wel of geen medewerker aan de afspraak moet worden gekoppeld.

JCC-Afspraken: SMS-module (25% korting t/m 31 december 2017)
De SMS-module kunt u inzetten voor afspraakbevestigingen en -herinneringen naar burgers. Op deze manier verkleint u de kans op no-shows. U kunt de SMS-module zelf eenvoudig inrichten en voorzien van sjablonen. Ook voor interne meldingen (PON, WIN) kunt u de SMS-module inzetten. De prijs per SMS bericht bedraagt € 0,07.

JCC-Personeelsplanning: module Werk ruilen & aanbieden (25% korting t/m 31 december 2017)
Met deze module kunnen medewerkers onderling werk ruilen. Zij kunnen eigen werk via het online medewerkerportaal aanbieden aan collega’s. De collega’s kunnen zich vervolgens inschrijven op het werk of eigen werk als tegenvoorstel aanbieden. Als de medewerkers er onderling uit zijn, wordt het voorstel van de medewerkers ingediend en ontvangt de planner hiervan een melding in JCC-Personeelsplanning. Vanuit de applicatie kan het voorstel goedgekeurd of afgekeurd worden. Daarnaast kan de planner ook zelf werk aanbieden waar medewerkers zich op in kunnen schrijven. Op deze wijze is het voor gemeenten mogelijk om medewerkers te laten zelfroosteren.

JCC-Personeelsplanning: Koppeling met Outlook (25% korting t/m 31 december 2017)
De koppeling met Outlook maakt het mogelijk om de roosters te publiceren in de persoonlijke agenda’s van de individuele medewerkers. De status van het gepubliceerde werk zal “vrij” zijn zodat de medewerker het rooster inzichtelijk heeft en toch afspraken kan inplannen.

Profiteer van deze extra efficiëntie en maak t/m 31 december 2017 gebruik van de actie via het contactformulier.
 


Copyright 2017 © JCC Software B.V. Disclaimer