Het juiste medicijn tegen lange wachtrijen

Met JCC-Klantgeleiding (voorheen G-BOS) behoren lange wachtrijen met geïrriteerde klanten tot het verleden. JCC-Klantgeleiding is een gebruiksvriendelijk klantgeleidingssysteem waarmee u uw bezoekers optimaal informeert tijdens het bezoek aan uw apotheek. Het systeem begeleidt uw klanten op een heldere wijze van het eerste contact tot en met het uitreiken van de gewenste medicatie. De duidelijkheid gedurende dat gehele proces vormt de basis voor de kwaliteitsbeleving van uw klant en resulteert in een professionele, snelle en persoonlijke dienstverlening aan uw klanten.

JCC-Klantgeleiding bestaat uit het softwaresysteem, hardware (LCD-schermen, zuilen, bonprinters), dienstverlening (implementatie en ondersteuning) en opleidingen. Iedere apotheek, groot en klein, wil een een optimale kwaliteitsbeleving bij zijn klanten realiseren. Met de flexibele inzetbaarheid van JCC-Klantgeleiding wordt dat mogelijk.

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan. We tonen u graag waarom JCC-Klantgeleiding ook uw apotheek helpt een volgende stap in dienstverlening te zetten.


 

Demonstratie

Vraag demonstratie aan van JCC-KlantgeleidingCopyright 2017 © JCC Software B.V. Disclaimer