Afstudeeropdracht Research & Development

Afstudeeropdracht Research & Development

Opdracht build & release automation
JCC Software ontwikkelt applicaties die processen binnen gemeentes en de zorg automatiseren. Voor het verstrekken van releases aan onze klanten (zowel hosted als ‘on premise’) gebruiken we eigen installatiesoftware. Het maken en pushen van releases naar die software gebeurt nu nog grotendeels handmatig, wat onnodig veel tijd kost en foutgevoelig is. In combinatie met Team Foundation Server (TFS) en Visual Studio zijn er uitgebreide mogelijkheden om dit proces te automatiseren en ook om hierbij automatisch tests uit te voeren.
De opdracht is om de mogelijkheden hiervoor in kaart te brengen en uit te zoeken welke stappen in het huidige releaseproces kunnen worden geautomatiseerd. Daarna zal deze automatisering worden toegepast op ten minste een van onze applicaties. Bij het aansluiten op onze installatiesoftware zal je ook zelf de nodige uitbreidingen in de code van dit project moeten doorvoeren. Deze applicatie is ontwikkeld in .Net Framework 4 en C#.

Je zult bij deze opdracht een vaste plek krijgen binnen de afdeling R&D van JCC Software en begeleid worden door een vaste stagebegeleider en door de rest van het team van ontwikkelaars. Bij de ontwikkeling wordt gebruik gemaakt van Scrum.

Meer informatie? 
Wekken deze onderwerpen je interesse en heb je belangstelling voor een stage- of afstudeeropdracht in de richting van software engineering? Neem dan contact op met de heer Robin van Ommeren via info@jccsoftware.nl of 0541-627062.
 Copyright 2017 © JCC Software B.V. Disclaimer