Afstudeeropdracht Research & Development

Afstudeeropdracht Research & Development

Opdracht prototype-applicatie .Net Core i.c.m. Azure Stack

JCC Software ontwikkelt applicaties die processen binnen gemeentes en de zorg automatiseren. Web-applicaties en web services van JCC Software draaien momenteel allen binnen Internet Information Services (IIS) op Windows Server en zijn ontwikkeld in .Net Framework 4 en 4.6. Een deel van deze applicaties wordt door ons zelf gehost, maar er wordt daarbij geen gebruik gemaakt van een cloud-platform. Azure Stack is daarbij een optie om de mogelijkheden van Azure op eigen servers te gebruiken. Door het laten maken van een prototype-applicatie willen we de mogelijkheden en voordelen van Azure Stack verkennen, evenals andere nieuwe technieken zoals .Net Core, Docker en Redis services.

Voor deze opdracht is het dus van belang dat je graag werkt met de nieuwste technieken en zelfstandig kunt uitzoeken en onderbouwen hoe deze het beste zijn in te passen in de ontwikkeling van een te bepalen prototype-applicatie. Ook zal vergeleken moeten worden met onze huidige applicatie-architectuur, wat uiteindelijk zal resulteren in een set aanbevelingen: welke technieken zijn wel een echte meerwaarde voor JCC Software en welke (nog) niet.

De requirements van de prototype-applicatie worden in overleg opgesteld en zal in lijn zijn met onze applicaties. Je eigen inbreng is daarin welkom. Je zult bij deze opdracht een vaste plek krijgen binnen de afdeling R&D van JCC Software en begeleid worden door een vaste stagebegeleider en door de rest van het team van ontwikkelaars. Bij de ontwikkeling wordt gebruik gemaakt van Scrum.

Meer informatie? 
Wekken deze onderwerpen je interesse en heb je belangstelling voor een stage- of afstudeeropdracht in de richting van software engineering? Neem dan contact op met de heer Robin van Ommeren via info@jccsoftware.nl of 0541-627062.
 Copyright 2017 © JCC Software B.V. Disclaimer