JCC-AFSPRAKEN

Afspraken, reserveren en bezoekersregistratie in één applicatie.
Met JCC-Afspraken heeft u altijd grip op uw bezoekersstroom; of u nu gedeeltelijk of volledig op afspraak werkt, voor één afdeling of gemeentebreed. Bovendien kunt u JCC-Afspraken intern inzetten. Plan vergaderingen met collega’s of externe partijen, koppel automatisch een geschikte ruimte en selecteer uw benodigdheden.
Zo heeft u altijd de juiste mensen op de juiste plek!

Het vernieuwde internetafsprakenportaal

U heeft nu de mogelijkheid om extra informatie uit te vragen bij het maken van een internetafspraak. Denk bijvoorbeeld aan het uitvragen van extra gegevens of documenten bij een bouwvergunning. U bepaalt helemaal zelf wat u uitvraagt. Bovendien wordt dit nieuwe portaal vanuit een veilige en gecertificeerde omgeving als een online dienst geleverd en door JCC Software gehost. U heeft hierdoor altijd de beschikking over de laatste versie en bent verzekerd van een internetafsprakenportaal dat aan alle wettelijk gestelde eisen voldoet.

Een afspraak maken zoals uw bezoeker dat wil

Uw bezoekers kunnen op ieder device online een afspraak maken, wijzigen en annuleren. Zo weet u vooraf precies wie, wanneer en voor welk product of welke dienst komt. Voor de bezoeker die liever telefonisch contact opneemt, kan uw medewerker ook snel en eenvoudig een afspraak maken.

Automatisch Tijdvoorstel

Bij het maken van een afspraak ontvangt de bezoeker een tijdsvoorstel zodat uw afspraakagenda’s geen lege plekken meer bevatten. Natuurlijk kan de bezoeker ook zelf nog een tijdstip kiezen.

Naarmijnafspraak

“Naarmijnafspraak” is een web applicatie waarmee bezoekers bij de hand worden genomen op weg naar hun afspraak; vanaf het maken van de afspraak tot en met het aanwezig melden in het gemeentehuis. Zo hoeven ze niet meer in een rij te staan voor de receptie of aanmeldzuil.

In de referentievideo vertellen medewerkers van de gemeente Stichtse Vecht over hun ervaringen met “Naarmijnafspraak”.

Bekijk de referentie

Voor welke manier van binnenmelden kiest u?

Een bezoeker met een afspraak kan zich aanwezig melden via een receptie, via de aanmeldzuil of natuurlijk via “Naarmijnafspraak”. Is er een specifieke medewerker aan de afspraak gekoppeld? Dan ontvangt deze medewerker direct een notificatie dat zijn/haar afspraak zich heeft binnen gemeld.

Kamerinformatie

Het niet optimaal benutten van vergaderruimtes is vaak een probleem binnen gemeenten. Het is niet duidelijk waarom, hoe lang en tot hoe laat een ruimte gereserveerd is. Met “Kamerinformatie” bieden wij een oplossing voor dit probleem.

Koppeling met Outlook

Heeft u te maken met afspraken waaraan specifieke medewerkers zijn gekoppeld?

Dan checkt onze koppeling in de persoonlijke Outlook agenda’s de beschikbaarheid. Zijn er één of meerdere collega’s niet beschikbaar? Dan geeft JCC-Afspraken automatisch een voorstel voor het meest geschikte moment waarop iedereen wel beschikbaar is. De koppeling werkt ook andersom: de agenda wordt gelijk bijgewerkt met de juiste informatie.

Koppeling met JCC-Personeelsplanning

Maakt u ook gebruik van ons personeelsplanningssysteem? Door JCC-Afspraken te koppelen met JCC-Personeelsplanning kunt u uw afsprakenagenda volledig afstemmen op uw personeelsplanning. Zo heeft u voor elke afspraak de meest geschikte medewerker klaarstaan.

JCC-PERSONEELSPLANNING

Wilt u meer informatie over JCC-Afspraken?

Lees hier de voorwaarden.

Referenties

Meer producten van JCC Software

JCC-KLANTGELEIDING

Hoe zorgt u ervoor dat een bezoek aan uw gemeentehuis…

Lees MEER

JCC-PERSONEELSPLANNING

Hoe ervaart u het maken van een personeelsplanning? Het maken…

Lees MEER

JCC-BETALEN

Een snel, eenvoudig en vooral veilig betaalsysteem voor uw gemeente.…

Lees MEER

TJOONER BEELDSCHERMCOMMUNICATIE

Maakt u optimaal gebruik van de beeldschermen in het gemeentehuis?…

Lees MEER

Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op.